Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2010 08:56

У Луценка є довідка про шизофренію Кернеса

У Луценка є довідка про шизофренію Кернеса

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що в нього є довідка про шизофренію в.о. мера Харкова Геннадія Кернеса.

Про це він сказав в інтерв'ю УНІАН.

"Поки харків'ян деякі політики науськують на голосування в стилі "дамо здачі міфічним бандерівцям", до влади у їхньому місті прийшов кримінальний авторитет Гепа, раніше судимий, з довідкою про шизофренію", - сказав Луценко.

За словами екс-міністра, Кернес "керує воєнізованими загонами на чолі з підлеглим йому кримінальним авторитетом Джонсоном".

"Апеляційний суд Харкова дав 10 років колишньому депутату Харківської облради від Партії регіонів, який свого часу поставляв кокаїн поганої якості кримінальному авторитету Гепі для його подальшого використання у високих колах", - розповів він.

За словами Луценко, "через цей кокаїн один з представників цих високих кіл потрапив до реанімації".

"В результаті кримінальний авторитет Гепа доручив кримінальному авторитету Джонсону відрізати вухо, ніс і шматок сідниці пану депутату на прізвище Медвєдєв. Це по тюремним поняттям. Цей вид покарання був виконаний Джонсоном", - сказав екс-міністр.

"Коли я керував з міліцією, то у нас була явка з повинною двох виконавців, покази постраждалих, свідки, які вказували на те, що цією операцію керував Джонсон під наглядом присутнього на місці злочину Гепи", - заявив він.

За словами Луценка, "як тільки справа дійшла до фінішу, вона була відкликана одним із заступників генпрокурора". "І її доля мені невідома. Постраждалого вже засуджено на 10 років. Може, і є за що, я тієї справи не вивчав. Але ті, хто над ним познущався, так і не відповіли", - додав він.

Луценко зазначив, що "Кернес - людина наближена до Януковича, з чийого благословення він і став керівником місцевої Партії регіонів і, фактично, самоуправним господарем Харкова".

Екс-міністр наголосив, що "на Харківщині наркотрафік очолює якраз кримінальний авторитет Гепа".

Відповідаючи на питання, коли і за що був засуджений Кернес, він розповів: "У 1992 році він був засуджений до 3-х років колонії загального режиму із конфіскацією майна за шахрайське викрадення в 1985 році 20 тисяч рублів у громадянина, що хотів придбати автомобіль".

Зараз ви читаєте новину «У Луценка є довідка про шизофренію Кернеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути