вівторок, 04 листопада 2008 08:26

У двох містечках Нью-Гемпшира почалися вибори президента США

За традицією, відразу після півночі в день виборів президента США голосування почалося в містечках Діксвіль Нотч і Хартс в штаті Нью-Гемпшир, передає телеканал CNN.

Населення Діксвіль Нотч складає 75 чоловік, з них зареєстрованими виборцями є 21 людина. У Хартсі проживає 41 людина, з яких мають право голосу 27.

Голосування в Діксвіль Нотч зайняло приблизно дві хвилини. На єдину дільницю з"явилися всі виборці, і ще через пару хвилин були підраховані голоси. Як виявилось, за демократа Барака Обаму проголосували 15 чоловік, за республіканця Джона Маккейна - шість. Жителі містечка вперше з 1968 року віддали перевагу демократові, а не республіканцеві.

Звичай відкривати виборчі дільниці відразу після півночі з"явилася в Діксвіль Нотч в 1960 році, коли виключення було зроблене для працівників залізниці, що поспішали на службу. У Хартсі традиція поновилася в 1996 році.

Зараз ви читаєте новину «У двох містечках Нью-Гемпшира почалися вибори президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути