Ексклюзиви
субота, 07 червня 2008 12:23

У Донецькій області сталася гонитва з перестрілкою

Учора в результаті переслідування і застосування зброї міліція по гарячих слідах затримала озброєного грабіжника ювелірного салону в місті Сніжне Донецькій області.

Як повідомили у Центрі по зв`язках з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області, очевидці пограбування повідомили міліції номери машини, на якій зникли двоє злочинців. Міліція незабаром виявила цю машину і почала переслідування. Коли правоохоронці блокували рух машини з грабіжниками, вони, відстрілюючись, кинулися втікати. Співробітники міліції змушені були застосувати зброю. В результаті один грабіжник був поранений в ногу і затриманий, а другому вдалося зникнути.

Як уточнили в управлінні міліції, орієнтовно, грабіжники винесли із салону золотих виробів на суму 100 тис. грн. У затриманого золото не було виявлене, він стверджує, що награбоване залишилося у його спільника.

Зараз міліція відпрацьовує всі версії, веде пошуки другого грабіжника.

Крім того, правоохоронцям вдалося встановити, що затриманий причетний до аналогічного пограбування, скоєного цього року в квітні в м. Сніжне, тоді було викрадено золотих виробів на суму близько 60 тис. грн., повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «У Донецькій області сталася гонитва з перестрілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути