вівторок, 09 вересня 2008 11:17

У Дніпропетровську відкрився фестиваль для сиріт

До міста п"ять тисяч дітлахів приїхало з 65 будинків. Досхочу їли солодощі і гралися з меценатами. Багато з них побажали залишитися невідомими, бо тут головне - не визнання, а реальна допомога.

П"ять тисяч сиріт Дніпропетровщини відчули себе потрібними і незабутими. Яскравішим життя знедолених дітей другий рік поспіль роблять організатори фестивалю "Мама плюс я". Відповідальність велика, кажуть вони. Душі цих малюків тендітні та вразливі, потребують тепла та уваги. А поки малеча насолоджується дитячими пустощами, меценати обговорюють потреби дитячих будинків з директорами.

Найбільшою радістю для дітей став приїзд Кузьми Скрябіна. Співак зізнається: навіть не роздумував, їхати чи ні. Після спілкування з вихованцями дитячих будинків пообіцяв собі: зустрічі будуть частішими.

Кузьма Скрябін, гість фестивалю: "Люди, які ходять і думають, що вони не можуть диван собі купити, аби підходив під інтер"єр, знайдіть час і хоч раз приїдьте в дитячі будинки, і подивіться, яка біда навколо нас".

Більшість меценатів побажали лишитися невідомими. Організатори сподіваються, що наступного разу небайдужих до сиріт побільшає, а горизонти фестивалю розширяться. І мрія подарувати радість не сотням, а тисячам знедолених дітлахів збудеться, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську відкрився фестиваль для сиріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути