Ексклюзиви
пʼятниця, 20 травня 2011 12:27

У день приїзду Януковича в Ужгороді навмисне потруїли безпритульних псів

У день приїзду Януковича в Ужгороді навмисне потруїли безпритульних псів

19 травня в Ужгороді потруїли безпритульних собак. Кілька десятків тварин здихали в смертельних конвульсіях в центрі міста, поблизу площі Корятовича та в "новому" мікрорайоні по вулицях Капушанській та Чорновола.

"Продавці з сусідніх магазинів розповіли, що бачили, як зранку якісь хлопці годували псів, - розповіла продавець квіткового магазину Лариса. – Роздавали їм шматки м'яса. Близько обіду, 12-ї години, в центрі міста здихало вже кілька собак".

Мертві тварини лежали на вулицях в той час, коли містом проїжджав Президент Віктор Янукович. Ходять чутки, що це зробили навмисне опоненти мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

За словами очевидців, один помираючий собака вибіг перед президентським кортежем і кидався по землі.

"Подихати собаки почали вже біля дев'ятої ранку, - каже мешканка вулиці Чорновола Анжела. – В той час багато людей вели в школу дітей. У собак були білі очі і язики. Вони билися головами по асфальту, бетону. Дуже мучилися. Блювали жовтим порошком. Скоріш за все, ця отрута вражала печінку".

Сьогодні зранку в центральній частині Ужгорода, по вулиці Другетів, лежали кілька мертвих собак із роздутими животами. Прибиральники вулиць складали їх біля смітників.

"Міська влада до випадку отруєння собак немає жодного стосунку, - сказала прес-секретар мера Алла Хаятова. – Найімовірніше, псів потруїли самі мешканці міста, які бояться безпритульних собак. Найближчим часом міська влада вивчить цей випадок і знайде винних в масовій загибелі тварин".

У міліції нічого про це не знають.

"Нам ніхто не заявляв про масове отруєння собак", - сказала Людмила Феєр із Ужгородського міського управління УМВСУ в Закарпатській області.

Зараз ви читаєте новину «У день приїзду Януковича в Ужгороді навмисне потруїли безпритульних псів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути