четвер, 29 квітня 2010 19:48

У Дагестані смертник підірвав міліцейський пост

У Дагестані смертник підірвав міліцейський пост

На посту міліції у Казбеківському районі Дагестану стався теракт, жертвами якого, за попередніми даними, стали двоє міліціонерів.

Як повідомили агентству "Інтерфакс" у прес-службі МВС Дагестану, теракт скоїв смертник, який під'їхав до посту міліції на автомобілі "Лада Пріора".

"Інспектор ДПС зупинив для перевірки автомобіль" Лада Пріора ", водій помітно нервував, а потім застосував вибуховий пристрій, - повідомили в прес-центрі МВС Дагестану. - Два міліціонери померли на місці. Ще семеро постраждали і зараз госпіталізуються".

Пост міліції, де був здійснений теракт, розташований у місцевості Аркабаш на кордоні Казбеківського і Хасавюртівського районів. Вибух стався о 16:45 за київським часом.

Це вже не перший подібний випадок.

31 березня в Кизлярі на вулиці Московській наряд дорожньо-патрульної служби спробував зупинити для огляду автомобіль "Нива". Водій привів у дію бомбу. Через 15 хвилин у натовпі присутніх підірвав себе другий смертник, одягнений у міліцейську форму. Загинули 12 людей, у тому числі двоє смертників, 37 отримали поранення.

6 січня 2010 смертник, що пербував в автомобілі "Нива", підірвав бомбу біля споруди батальйону дорожньо-патрульної служби при УВС Махачкали. Загинули шестеро співробітників, були поранені 10 міліціонерів і четверо цивільних осіб.

1 вересня 2009 камікадзе підірвав свій автомобіль біля поста ДІБДР в Махачкалі, коли його зупинили для перевірки документів. Один міліціонер загинув, 13 постраждали.

Lenta.ru, BBC

Зараз ви читаєте новину «У Дагестані смертник підірвав міліцейський пост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути