неділя, 14 березня 2010 10:35

У Черновецького кажуть, що не підвищували тарифи

У Черновецького кажуть, що не підвищували тарифи

КП "ГІОЦ" повідомляє, що розповсюджена інформація щодо підвищення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у Києві не відповідає дійсності.

Не існує жодного нового розпорядження Київської міської державної адміністрації щодо підвищення тарифів, повідомляє прес-служба мерії.

У лютому 2010 року КП "Житло-сервіс", яке обслуговує новозбудовані інвестиційні будинки, після офіційного оповіщення мешканців, застосувало тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затверджені розпорядженням КМДА від 31 серпня 2009 року.

Отже, КП "Житло-сервіс" не вводило жодних нових тарифів, а лише застосувало з невеликою затримкою у часі введені і діючі з серпня місяця 2009 року у Києві тарифи, з метою недопущення зупинки надання мешканцям житлово-комунальних послуг у зв"язку з відсутністю коштів для розрахунків з підприємствами та організаціями, що забезпечують надання компослуг мешканцям.

Також у мерії нагадують, що значній кількості мешканців Києва було зроблено перерахунок за неналежне надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території за січень, що було відображено в рахунках на сплату компослуг.

Перерахунок ненаданої послуги друкується в рахунках на сплату житлово-комунальних послуг поетапно, оскільки не всі житлові організації надавали дані про перерахунок своєчасно.

Загальна сума перерахунку, що був зроблений за неналежно надані послуги з прибирання прибудинкової території від снігу мешканцям столиці, складає більше 3 мільйонів гривень.

У мерії наголошують, що з червня по липень 2009 року включно, в Києві діяли тарифи, затвердженні розпорядженнями КМДА від 29 квітня 2009 року.

Розпорядженням Кабміну від 17 липня 2009 року дію вищезазначених розпоряджень КМДА було зупинено.

Відповідно з серпня 2009 року в Києві діяли нові тарифи, затверджені розпорядженнями КМДА від 31 серпня 2009 року, які, порівняно з попередніми тарифами, зменшені на 5%.

На даний час розрахунки за житлово-комунальні послуги житловими організаціями проводяться згідно з розпорядженнями КМДА від 30 листопада 2009 року.

Як відомо, раніше Блок Кличка заявляв, що у лютому мешканці міста отримали платіжки, згідно з якими тарифи за утримання прибудинкових територій збільшились на 25-100%.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Черновецького кажуть, що не підвищували тарифи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути