вівторок, 15 липня 2008 20:16

У Чечні від вибуху боєприпасів загинули сім військовослужбовців

У Чечні у вівторок, 15 липня, відбувся мимовільний вибух боєприпасів, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на Управління прес-служби і інформації Міноборони РФ. В результаті події загинули сім військовослужбовців і ще шестеро отримали поранення.

За даними міністерства, інцидент стався в 17:15 в 70-му гвардійському мотострілковому полку 42-ої гвардійської мотострілкової дивізії (Північно-кавказький військовий округ). Імовірно, при перезавантаженні боєприпасів з танка в автомашину відбулася їх детонація.

Для з"ясування обставин події міністр оборони РФ Анатолій Сердюков направив в СКВО спеціальну комплексну комісію на чолі із заступником начальника Головного управління бойовий, підготовки і служби військ ВС РФ генерал-майором Олександром Ларченко.

Крім того, по вказівці заступника генерального прокурора РФ, головного військового прокурора Сергія Фрідінського, військова прокуратура Об"єднаного угрупування військ на Північному Кавказі почала прокурорську перевірку обставин інциденту.

Зараз ви читаєте новину «У Чечні від вибуху боєприпасів загинули сім військовослужбовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути