пʼятниця, 30 січня 2009 09:09

У британській лікарні оселився привид

Адміністрація нової лікарні у британському місті Дербі була змушена викликати екзорциста, після того, як від персоналу стали надходити скарги на привид, пише в п"ятницю таблоїд The Sun.

Працівники розповіли, що останнім часом стали помічати чоловічу фігуру в темному плащі, яка стрімко переміщується по палаті і крізь стіни. Особливо часто привид з"являється в приміщеннях по сусідству з лікарняним моргу, повідомило газеті джерело в адміністрації.

Щоб заспокоїти людей, керівник лікарні розіслала їм електронний лист, в якому повідомила, що серйозно сприймає повідомлення про привидів. "Не хочу лякати вас більше, ніж слід, але мені здалося, що краще сповістити всіх про те, що відбувається і що ми робимо у зв"язку з цим", - написала Деббі Батлер, додавши, що попросила лікарняного священика організувати обряд екзорцизму.

Експерти в області паранормальних явищ повідомили, що привид може бути духом римського солдата, що загинув на місці, де в 1920-х роках була побудована стара лікарня. Будівельники тоді проігнорували протести місцевого населення і зайняли частину дороги, прокладеною римлянами, а нову лікарню побудували на місці старої.

За деякими даними, вигнання примари зі стін лікарні має відбутися в найближчі дні. Представниця місцевого підрозділу Національної медичної служби відзначила, що влада робить все можливе, щоб відновити робочу атмосферу в лікувальному закладі.
Зараз ви читаєте новину «У британській лікарні оселився привид ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути