вівторок, 05 червня 2007 14:08

У Болгарії заборонили вивішувати білизну під час візиту Буша

Влада міста Софія прийняли спеціальне розпорядження, що забороняє вивішувати білизну уздовж маршруту проходження президентського кортежу. Крім того, вона почала позбавлятися від непристойно виглядаючих жебраків, а також прибирати сміття.

Дітей, які підходять до машин на світлофорах, пропонуючи помити стекла, попередили, що їх заарештують, якщо вони так робитимуть під час візиту Буша.

Президент США Джордж Буш в понеділок вилетів у восьмиденну поїздку по семи країнах Європи, в ході якої також візьме участь в саміті "великої вісімки". Буш відвідає Чехію, Німеччину, Польщу, Італію, Ватикан, Албанію і Болгарію.

Першу зупинку президент США зробив в Празі, де сьогодні він зустрічається з президентом і прем"єр-міністром Чехії, зокрема для обговорення питання про розміщення радара американською ПРО на чеській території.

Болгарію Джордж Буш відвідає в кінці свого турне в понеділок, 11 червня. Із столиці Софії після переговорів з болгарським керівництвом він вилетить до Вашингтона, пише Ananova.

Зараз ви читаєте новину «У Болгарії заборонили вивішувати білизну під час візиту Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути