четвер, 27 листопада 2008 13:38

У Білорусії тих, що спізнюються на роботу, звільнятимуть

Робітники, що спізнюються на роботу, повинні нести найстрогішу дисциплінарну відповідальність аж до звільнення. Таку вимогу висунув голова комітету державного контролю Білорусії Зенон Ломать.

"До всіх тих, хто запізнюється, повинні бути прийняті дисциплінарні стягнення аж до звільнення від посад, - заявив він. - По іншому не можна: дисципліна і порядок повинні бути".

Приводом для такої грізної заяви керівника одного з найвпливовіших відомств республіки стали результати перевірок, які 25 і 26 листопада провели співробітники КГК в деяких державних установах Мінська і Мінської області. За їх підсумками з"ясувалося, що на роботу запізнилися близько 400 людей. Немало порушень трудової дисципліни було виявлено, зокрема, в міністерствах економіки, юстиції, державному комітеті з майна, ряду районних адміністрацій. А "лідерами", за інформацією Ломать, виявилися міністерства спорту і туризму, освіти і закордонних справ, де на роботу запізнився кожен шостий співробітник, повідомляє "Газета.ру".

Голова комітету держконтролю пообіцяв, що перевірки дотримання трудової дисципліни наступного тижня будуть продовжені, причому рейди пройдуть у всіх областях країни.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусії тих, що спізнюються на роботу, звільнятимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути