Ексклюзиви
субота, 29 грудня 2007 11:40

У безладах в Пакистані вже вбито 33 людини

У безладах в Пакистані вже вбито 33 людини

Число жертв безладів, що спалахнули в четвер після вбивства Беназір Бхутто в південній пакистанській провінції Сінд, досягло 33 чоловік.

Після перестрілок, у ході яких в Карачі загинули четверо поліцейських, силам безпеки надано право стріляти по призвідниках безладів, паліям і мародерам. Чотири людини було убито поліцією в одному з районів міста в ході зіткнення з протестуючими групами.

Три людини убито в перестрілці охорони Національного банку з нападаючими з числа прихильників Пакистанської народної партії. В результаті виниклої пожежі в будівлі загинули ще 6 службовців банку.

Власті поки утримуються від введення комендантської години в районах, охоплених безладами, проте ця можливість може бути використана у разі погіршення обстановки.

Один з лідерів "Аль-Каїди", що представляє фундаменталістський рух "Талібан", Бутулла Масуд, який був названий напередодні пакистанськими властями організатором вбивства Беназір Бхутто, відкинув свою причетність до замаху. Про це він оголосив через свого представника Мальві Омара.

"Я категорично це спростовую. У талібів є свої звичаї. Ми не нападемо на жінок", - сказав він, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У безладах в Пакистані вже вбито 33 людини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути