Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2007 18:04

У Алтайському краї з"явився "колгосп імені Путіна"

У селі Горновка Алтайського краю з"явився "колгосп імені Путіна". Місцевий підприємець Олександр Тітов вирішив таким чином віддячити президентові за працю.

"Ще якісь півроку - і людина піде з свого поста. А я хотів, щоб пам"ять про президента залишилася!" - пояснив Тітов. Як висловлюється підприємець, з ім"ям Путіна потрібно "хліб ростити і корів доїти".

"Колгосп імені Путіна" раніше входив до складу великого господарства - державного племінного заводу (ГПЗ) імені 50-річчя СРСР. Тут розводили тонкорунних овець. Зараз ДПЗ розпався, овець немає, і справа зупинилася. Олександр Тітов з ім"ям Путіна має намір підняти село з колін. Спершу він узяв земельні паї селян в оренду.

За назву підприємства додатково платити не довелося. Тітов подав документи до податкової інспекції і зареєстрував ТОВ "Імені Путіна", ні з ким свій крок не погоджуючи. З тих пір всі 25 жителів села гордо називають себе "колгоспом Путіна", повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Алтайському краї з"явився "колгосп імені Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути