середа, 07 лютого 2007 17:38

Труп немовляти знайшли правоохоронці в центрі Львова

5 лютого о 13:00 львівські правоохоронці знайшли в сміттєвому баку в центрі Львова, на вулиці Золота, 8 труп немовляти. Правоохоронці виїхали на анонімний дзвінок - невідома особа подзвонила в міліцію і повідомила про жахливу знахідку.

Як повідомили в прес-центрі Управління внутрішніх справ у Львівській області, труп дитини знайшли в металевому ящику для сміття у чорному поліетиленовому пакеті. Це був хлопчик. Також правоохоронці на місці події знайшли волосся світлого кольору довжиною 20 см, шматок бинту та клаптик паперу із слідами речовини бурого кольору.

Вбите немовля відвезли в морг для судово-медичної експертизи. Вчора експерти встановили, що причиною смерті новонародженої дитини стала "механічна асфікція внаслідок закриття дихальних шляхів стороннім предметом". Іншими словами, мати задушила власне немовля.

Отримавши результати судово-медичної експертизи, увечері 6 лютого, районна прокуратура порушила кримінальну справу за ст.117 КК України (умисне вбивство матір"ю своєї новонародженої дитини). Міліція втановлює особу жінки, яка вчинила вбивство, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Труп немовляти знайшли правоохоронці в центрі Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути