середа, 17 лютого 2010 18:57

Троє злочинців пограбували банк на Донеччині менш ніж за хвилину

 

15 лютого о 12.25 троє чоловіків пограбували Приватбанк в місті Авдiївка Донецької області. Банківське відділення розташоване в центрі міста. У тій же будівлі знаходиться прокуратура. Неподалік розташоване відділення міської міліції.

Приміщення пограбованого банку розташоване на 1-му поверсі адміністративної будівлі. Тут працюють 2 каси, з яких грабіжники забрали гроші.

Банк охороняє тривожна кнопка Державної служби охорони МВС. Він обладнаний системою відеоспостереження.

"Як тільки побачила чоловіків в масках, відразу натиснула кнопку, - каже молода жiнка, яка управляє установою (прізвище не називає, фотографувати себе забороняє). - Ми діяли точно, як велить інструкція. Але грабіжники усе робили дуже швидко".

Двоє грабіжників попрямували до кас, наказавши відвідувачам лягти на підлогу. У відділенні банку в цей момент знаходилися 6 співробітниць і 14 клієнтів банку.

Перший злочинець наставив пістолет на дівчат, працівників банку. Другий розбив молотком скло касового огородження, проник всередину і забрав касу в двох касирок. Третій злочинець весь час стояв біля входу з рушницею.

Наряд мiлiцiї прибув на місце події через 2,5 хвилини, але грабіжники встигли за 58 секунд.

Місцеві жителі розповідають, що розбійники втекли через житлові двори. Розпускають плітки, що винесли не менше 300 тисяч гривен.

Суму збитків у банку не розголошують. Обіцяють винагороду в 100 000 грн. за інформацію, яка допоможе спіймати злочинців.

Інформацію, за яку обіцяна винагорода, можна цілодобово повідомляти за телефонами (056) 716-35-02, (056) 372-06-69, факсом (056) 716-35-06, або відправляти на e - mail [email protected] . Анонімність гарантується.

Фото Тетяна Заровна

Зараз ви читаєте новину «Троє злочинців пограбували банк на Донеччині менш ніж за хвилину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути