середа, 03 жовтня 2007 15:10

Троє сербів засуджені за найбільше пограбування в історії Японії

У Бєлграді у вівторок засуджено троє учасників банди "Рожева пантера", що здійснили в березні 2004 року найбільше в історії Японії пограбування ювелірного магазина Supre-Diamant Couture De Maki. Сумарна вартість вкраденого склала близько 3,5 мільярдів ієн (близько 21,3 мільйонів євро по сучасному курсу).

Олександра Радуловіча і Джоржіже Расовіча визнали винними в озброєному пограбуванні і засудили, відповідно, до семи і шести з половиною років в"язниці. Снежану Панайотовіч засудили на три роки за співучасть.

Четверта учасниця банди, британка Дороті Фасола Мей не з"явилася перед сербським судом, оскільки законодавство Великобританії забороняє видачу власних громадян іноземним судам.

Процес тривав півтора роки. Один із засуджених стверджував, що пограбування було здійснене за 100 тисяч доларів за домовленістю з керівництвом магазина, як частина махінації із страховкою. Суд, проте, не прийняв заяв підсудного до уваги.

П"ятого березня 2004 року з токійського магазина було вкрадено 12 ювелірних прикрас, включаючи 125-каратне діамантове намисто "Comtesse de Vendome". Прикраси досі не знайдені, пише Japan Today.

Зараз ви читаєте новину «Троє сербів засуджені за найбільше пограбування в історії Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути