вівторок, 08 квітня 2008 12:30

Третина британців вважає, що Браун справляється з роботою гірше Блера

Третина британців вважає, що нинішній прем"єр-міністр Великої Британії Гордон Браун гірше справляється зі своїми обов"язками, ніж його попередник на цій посаді ТоніБлер, свідчать дані опитування громадської думки.

Опитування було проведене компанією Populus за замовленням газети "Таймс" 4-6 квітня серед півтори тисячі дорослих британців.

Згідно підсумкам дослідження, 31% респондентів вважають, що Браун на посту британського прем"єра гірший за Блера.

Тоні Блер добровільно пішов у відставку з поста прем"єр-міністра Великої Британії в червні 2007 року. Він очолював британський уряд більше десяти років. В даний час Блер є міжнародним спецпредставником із Близького Сходу, а також займає ряд посад в радах директорів крупних міжнародних компаній.

Уряду Гордона Брауна за десять місяців роботи довелося зіткнутися з такими проблемами в країні, як спроби терактів в Лондоні та Глазго, епідемії хвороб худоби, повені в Англії, а також найбільше за останні десятиліття банкрутство комерційного банку NorthernRock.

Крім того, в жовтні минулого року Браун відмовився від наміру провести позачергові парламентські вибори, що призвело до падіння особистого рейтингу прем"єра і очолюваною їм Лейбористській партії Великої Британії.

Рейтинг лейбористів продовжує залишатися низьким, і вони поступаються своїм головним політичним конкурентам з Консервативної партії.

Згідно опитуванню Populus, на сьогоднішній день за лейбористів на загальних парламентських виборах готові проголосувати 33% виборців, за консерваторів - 39%, а за ліберал-демократов - 17% британців, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Третина британців вважає, що Браун справляється з роботою гірше Блера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути