четвер, 10 травня 2007 15:09

Тоні Блер піде у відставку 27 червня

Тоні Блер, виступаючи перед членами Лейбористської партії у своєму виборчому окрузі Седжфілд заявив, що подасть королеві прохання про відставку з поста прем"єр-міністра 27 червня 2007 року. Очікується, що до цього часу лейбористи виберуть нового прем"єра, яким, ймовірно, стане нинішній міністр фінансів Гордон Браун.

Блер відзначив, що ті десять років, коли він займав пост прем"єра, достатній термін не лише для нього, але і для країни. Він заявив, що народ сам дасть оцінку його прем"єрству, але разом із тим згадав, що його уряд був одним з найуспішніших, починаючи з 1945 року.

Тоні Блер визнав, що здійснював помилки, і в ряді випадків, як наприклад війна в Іраку, можливо, не в усьому мав рацію, але остаточно визначитися в цьому питанні можуть лише самі громадяни. При цьому попросив присутніх повірити йому в тому, що він робив тільки те, що щиро вважав благом для країни. В кінці своєї промови Блер заявив, що йому випали рідкісний успіх і щастя служити "благословенному британському народу" і британській нації, яку він назвав "найбільшою нацією в світі", передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Тоні Блер піде у відставку 27 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути