пʼятниця, 03 жовтня 2008 08:24

Синові Кільчицької подарували "Феррарі"

Синові Кільчицької подарували "Феррарі"
Заступник столичного мера Ірена Кільчицька після народження сина не перестає спілкуватися з пресою. Цього разу газеті "Нова" вона розкрила деякі подробиці, пов"язані з народженням сина, з відношенням до нього дочки Моніки. Дітки житимуть в окремих кімнатах, оскільки у них різний режим, - говорить щаслива мама. Одяг, ліжечко для маленького вона вибирала і купувала сама, а ось білу коляску для Марка подарували близькі друзі.

- Таких колясок лише вісім в світі, - признається Кільчицька. - Її розробили японські дизайнери в співпраці з педіатрами і ортопедами. А виготовили в майстерні концерну "Феррарі", - розповіла вона. Скільки коштує це диво техніки, невідомо.

Кільчицька як і раніше не розголошує таємниці батьківства її двох дітей, і з приводу заміжжя теж категорична як і раніше: "Заміж я виходити не збираюся, і дітей народжувала для себе. Краще я одна виховуватиму своїх дітей, чим няньчити ще якогось чоловіка. Кохання? Хай це буде кохання на відстані", - заявила Ірена Реонольдівна.

VIP

Зараз ви читаєте новину «Синові Кільчицької подарували "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути