середа, 27 травня 2009 13:08

Свинячий грип потроху оточує Україну

Свинячий грип потроху оточує Україну
У Румунії зареєстрований перший випадок захворювання грипом A/H1N1.

Міністр громадської охорони здоров"я країни Іон Забак уточнив, що хвора - жінка 30 років, яка минулого тижня повернулася до Румунії з Нью-Йорка. За словами Забака, зараз вона і троє її родичів знаходяться в одній з лікарень Бухареста.

Як писала раніше Gazeta.ua, у Росії поки зафіксовано два випадки захворювання грипом А/H1N1. Перший хворий - 28-річний росіянин, який минулого тижня повернувся з Нью-Йорка.

Другий випадок захворювання грипом A/H1N1 був встановлений в неділю у жителя Калузької області, який їздив у весільну подорож в Домініканську Республіку. Обидва хворих були госпіталізовані. В даний час їхній стан не викликає побоювань.

Також на початку травня перший випадок зараження людини свинячим грипом був виявлений в Польщі. Йшлося про 58-річну жінку, яка 2 травня повернулася з Нью-Йорка.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров"я на 26 травня, кількість носіїв вірусу грипу A/H1N1 складає 12 954 людей з 46 країн. Смертельних випадків - 92.

За матеріалами Полит.ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Свинячий грип потроху оточує Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути