середа, 10 березня 2010 10:59

Сукня Мішель Обами стала музейним експонатом

Сукня Мішель Обами стала музейним експонатом

Мішель Обама подарувала Смітсонівському національному музею американської історії вечірнє плаття, в якому вона була присутня на президентській інавгурації чоловіка. Вбрання поповнить колекцію з одинадцяти суконь перших леді США - починаючи з дружини 34-го президента Дуайта Ейзенхауера.

На презентації сукні Мішель Обаму супроводжував його творець - 27-річний модельєр тайванського походження Джейсон Ву, який здобув популярність завдяки роботі на перших леді. Разом  з сукнею музею подарували туфлі, каблучку, браслети і сережки.

Музей американської історії, одна з установ Смітсоновського інституту, зберігає багато предметів одягу, що належали знаменитостям. При цьому адміністрація музею демонструє у виборі експонатів розбірливість: наприклад, музейники відкинули плаття колишньої практикантки Білого дому Моніки Левінські, а нещодавно - костюм колишнього футболіста і актора О. Дж. Сімпсона, в якому той колись заслухав в суді виправдувальний вердикт у справі про вбивство.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Сукня Мішель Обами стала музейним експонатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути