четвер, 17 вересня 2009 17:10

Мішель Обаму визнали найкращою в стилі "народний гламур"

Мішель Обаму визнали найкращою в стилі "народний гламур"

Авторитетне видання People, що спеціалізується на освітленні подій життя селебріті, представило щорічний рейтинг найстильніших зірок. Безумовним лідером стала британська актриса Кейт Уїнслет, яка отримала на початку року "Оскар" в номінації "Краща актриса", а зараз завоювала титул "найстильнішої на червоному килимі". У списку журналу опинилися не тільки зірки екрану, але і сцени, одна світська левиця і, зрозуміло, перша леді США Мішель Обама.

Редакція People відзначає, що в нинішньому році Кейт стала справді уособленням "сексуальної витонченості, сучасного голлівудського гламуру і шикарних форм". До того ж ніхто краще за Уїнслет не зміг підібрати вбрання для дефіле по червоній килимовій доріжці. Не дивлячись на те, що рейтинг журналу, що опублікував імена переможниць в різних номінаціях, не має на увазі визначення найстильнішої жінки року, на думку критиків, такою слід вважати саме Кейт. В той же час журналісти в пух і прах розкритикували Полу Абдул і Рене Зельвегер за демонстрацію вбрання, "що не підходить для урочистої події".

Перша леді США Мішель Обама відмічена як носійка доступного, так би мовити, "народного гламуру". Індійська актриса Фрейда Пінто, яка зіграла в оскароносному "Мільйонерові з нетрів", відмічена стилістами як "королева відтінків" - простіше кажучи, ніхто краще Фрейди не зміг підібрати ідеальний колір сукні.

Серед чоловіків стилісти особливо відзначили уміння акторів Бреда Пітта, Роберта Паттінсона і Бредлі Купера вибирати краватки, що вигідно вирізняє їх серед інших працівників кіноцеху.

Актрису Кемерон Діаз включили в рейтинг за уміння вибирати і носити "кращі джинси". Співачка Тейлор Свіфт, яка отримала нагороду MTV в номінації "Краще жіноче відео", розділила з голлівудськими зірками титул кращої модниці в номінації "найблискучіше вбрання".

Нарешті, популярна виконавиця Бейонс визнана ідеальною представницею стилю "стріт-шик", а пишногруда телеведуча і модель Кім Кардашіян запам"яталася журналістам неповторними бікіні. Тим часом ніхто не зрівняється з Різ Уїзерспун в умінні підбирати і носити міні-сукні, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обаму визнали найкращою в стилі "народний гламур"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути