неділя, 15 квітня 2018 18:47

Суд оштрафував тракториста за власні голі фото на сайті знайомств

Суд оштрафував тракториста за власні голі фото на сайті знайомств
Тракторист отримав штраф за викладені оголені фото в "еротичній соцмережі" / фото: http://kg.ua/

Глобинський райсуд Полтавщини присудив штраф місцевому трактористу, який зареєструвався еротичній соцмережі і завантажив туди власні світлини.

28 березня суддя Алла Олефір призначила йому 850 грн штрафу за розповсюдження порнографії, повідомляє видання "Полтавщина".

У квітні 2015 року чоловік зареєструвався на сайті www.m***dorus.net, створивши там профіль. Після реєстрації чоловік завантажив на свою сторінку особисті інтимні світлини. За це 17 січня 2018 року правоохоронці відкрили проти нього кримінальне провадження за розповсюдження порнографічних предметів.

За версією слідства, обвинувачений порушив норми Закону України "Про захист суспільної моралі" та Міжнародної конвенції про запобігання обороту порнографічних видань укладеної 12.09.1923 у Женеві. Крімо того, сторінка обвинуваченого доступна для загального перегляду, саме тому мало місце розповсюдження порнографії.

Насправді ж, незареєстровані користувачі не зможуть переглянути завантажені світлини. Їм будуть доступні лише назви за тегами, які додасть власник профілю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не погодився зі штрафом: суддя дав тюремні терміни депутатам-хабарникам

Тракторист уклав із прокурором угоду про визнання винуватості. Згідно з нею, чоловік погоджувався визнати провину, а прокурор обіцяв наполягати на призначенні штрафу мінімального розміру.

Суддя визнала чоловіка винним у розповсюдженні порнографії і в дохід держави, у нього вилучили ноутбук Lenovo G550.

Жовтневий райсуд Полтави виніс вирок Олені Б., яка в листопаді 2016 року вкрала картку першого заступника голови Полтавської облради Євгена Холода. Жінка якимось чином підібрала пін-код банківської картки Холода, потрапила під суд і відбулася штрафом.

Зараз ви читаєте новину «Суд оштрафував тракториста за власні голі фото на сайті знайомств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути