четвер, 10 квітня 2008 10:00

Студент пограбував банк, щоб погасити кредит

Житель одного з сіл Полтавської області пограбував відділення банку в Дніпропетровську. Для виплати банківського кредиту йому було потрібно рівно 10 тис. грн.

Як повідомляє телеканал "НТН", 20-річний хлопець дуже втомився від нестачі грошей. Він разом з приятелем мріяв про миттєве збагачення. Хлопці вирішили пограбувати банк в Одесі, але по дорозі заїхали до Дніпропетровська. Тут прямо біля вокзалу побачили банківське відділення.

На підготовку розбійного нападу пішло дві доби. Студент ходив на розвідку. Відмітив, що охоронця і камер спостереження немає, а на вулиці поблизу ринок, метро і вокзал. Словом, натовп перехожих, в якому легко розчинитися. Але за крок до великих грошей напарник відмовився. Студент ПТУ озброївся пневматичним пістолетом, і сам пішов на справу.

"Злочинець зайшов в кабінет начальника відділення, і під загрозою зброї зажадав гроші. Гроші йому були надані. Після цього злочинець покинув відділення", - розповів начальник служби безпеки банку Владимир Кожин.

Співробітники відділення до цих пір не можуть опам"ятатися. Про напад не хочуть згадувати. Втім, банкірів здивували вимоги нападника: він узяв з каси лише 10 тис. грн., хоча було набагато більше. Сказав, що зайвого йому не треба.

"Як пояснює злочинець, ці гроші йому були потрібні для погашення кредитів, боргів, і для того, щоб він далі міг нормально жити, купувати собі продукти і одяг. Постійного заробітку не було. Враховуючи, що сім"я неблагополучна, зважився на такий крок", - повідомив начальник УВС Дніпропетровська Євген Суреєв.

Правоохоронці почали розшукувати нападника. Вже вночі хлопця затримали в рідному селі. Економний студент встиг витратити тільки 100 грн.

"На проїзд, на харчування. Решту грошей він заховав в банку, і на горищі свого будинку приховав", - додав Суреєв.

Відразу після слідства вкрадені гроші повернуть в банк. За фактом розбійного нападу порушено кримінальну справу. Тепер 20-річному хлопцю загрожує до 12 років позбавлення волі. Тим часом комерційний банк готується до витрат. У відділенні вирішили поставити охорону і камери спостереження, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Студент пограбував банк, щоб погасити кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути