вівторок, 21 травня 2019 07:45

Ставте перед собою високі цілі – астролог дав прогноз на 21 травня

Ставте перед собою високі цілі – астролог дав прогноз на 21 травня
21 травня не експериментуйте з екзотичними стравами. Можуть з'явитися симптоми отруєння. Фото: vestnik.in.ua

Опівдні 21 травня Сонце перейде до знаку Близнюків. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Таланитиме інтелектуалам та дипломатам, - пояснює астролог. - Пильнуйте під час проведення перемовин і торгівельних операцій. Не дайте себе ошукати. Досягти бажаного цього дня можна завдяки терпінню та умінню обходити гострі кути".

Тривожним натурам погано спатиметься уночі.

"Багатьом доведеться долати втому. Не зловживайте енергетиками. По можливості обходьтеся без ліків. Не експериментуйте з екзотичними стравами. Можуть з'явитися симптоми отруєння", - говорить Олена Максимова і дає прогноз для кожного знака зодіака на 21 травня.

Овен

День марно витрачених зусиль. Заробітки не відповідатимуть вашим вимогам. Куплені речі не служитимуть довго. Займіться очищенням і підживленням шкіри обличчя.

Тілець

Грошей обмаль. До надходження чергового заробітку доведеться економити. Стережіться сліпої пристрасті. Вона заведе вас у пастку. Романтичні пригоди виявляться небезпечними.

Близнюки

Не беріть участі у майнових суперечках. Позбудетеся частини власності. Зачекайте з купівлею авто. Пошуки нового щастя позитивних результатів не дадуть. Посилиться відчуття самотності.

Рак

Відкладіть проведення банківських операцій. Дорого обійдуться збої у роботі техніки. З'ясування стосунків призведе до великої сварки. Партнери в запалі висловлять свої претензії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грози та шквали - українців попередили про погіршення погодних умов

Лев

Виконайте свої фінансові зобов'язання. Віддайте борги. Не беріть хабарів. В обідню пору не залишайте свого гаманця без нагляду. Турбуватимуть болі у травмованих раніше суглобах.

Діва

Запросіть коханих на побачення. Не варто говорити про щось серйозне. Насолоджуйтеся атмосферою романтичного вечора.

Терези

Для здійснення грошових операцій краще підійде друга половина дня. Купляти прикраси і предмети для оформлення інтер'єру не слід. Побачення краще відмінити. Утримайтеся від споживання гострих, смажених і копчених страв.

Скорпіон

Не допускайте фінансового ризику. Кохані потребуватимуть якісних змін у стосунках. Ви не зможете примусити себе змінити щось у житті. Виникнуть взаємні претензії. Добрий час для початку лікування захворювань хребта.

Стрілець

Перед виходом з дому перевіряйте крани і вимикайте електроприлади. Проведіть вечір у веселій компанії. Не стримуйте своїх емоційних поривань. Інтимна зустріч подарує яскраві враження.

Козеріг

Не ходіть без потреби по крамницях. Кілька неприємних сутичок примусять вас замислитися про необхідність змін в особистому житті. Зачекайте з прийняттям радикальних рішень. Підвищується кровоточивість ясен. Можуть непокоїти висипи на губах.

Водолій

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Частина товару може бути пошкоджена. Грошові надходження очікуйте у другій половині дня. Партнери прагнуть спілкування. Прогуляйтеся ввечері під зоряним небом.

Риби

Слідкуйте за своїми словами, якщо не хочете спровокувати конфлікт. Конструктивної розмови з оточуючими не вийде. Відкладіть операції на носоглотці.

Зараз ви читаєте новину «Ставте перед собою високі цілі – астролог дав прогноз на 21 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути