Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 20:51

Стали відомі імена коханців принцеси Діани

Стали відомі імена коханців принцеси Діани
Особистий секретар Діани обнародував список коханців Діани перед присяжними Вищого суду Лондона. Батько останнього коханця Діани - Мохаммед аль-Фаєд упевнений, що принцеса загинула невипадково.

Нові подробиці особистого життя трагічно загиблої англійської принцеси Діани були обнародувані її особистим секретарем Майклом Гіббінсом.

Цього разу поіменно були названі люди, що мали інтимні зв"язки з Діаною. Присяжні Вищого суду Лондона почули імена Уїлла Карлінга, капітана збірної Англії з регбі, майора Джеймса Х"юїта, PR-директора Джеймса Джілбі та Баррі Меннакі, колишнього охоронця принцеси.

Це повинно пояснити повідомлення про те, що Діана часто міняла номери, побоюючись прослуховування телефонних розмов. Батько загиблого з Діаною Доді аль-Фаєда мільярдер Мохаммед заявив, що у момент загибелі принцеса чекала дитину від Доді і була вже на 10-му тижні вагітності.

Гіббінс стверджує, що копії документів, підтверджуючих вагітність принцеси зберігаються в Міністерстві внутрішніх справ, Міністерстві охорони здоров"я, МЗСі і в управлінні французької поліції, повідомляє АиФ.

Мохаммед впевнений, що загибель Діани невипадкова. За його словами, Діана була заручена з Доді і лише небажання бачити її заміжньою за іноземцем штовхнуло невідомих на злочин. Сам мільярдер упевнений: причиною трагедії стали підступи чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа і підрозділу британських спецслужб MI5.

Британські спецслужби наполегливо заперечують ці факти. Зокрема, колишній глава поліції Великої Британії лорд Стівенс написав доповідь на 900 сторінок, яка мала довести, що не існувало ні змови, ні дитини, ні навіть заручин.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі імена коханців принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути