Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2015 06:49

США розкритикували Росію за негідну поведінку на засіданнях ООН

США розкритикували Росію за негідну поведінку на засіданнях ООН
Фото: telegraf.com.ua

Заступник голови місії США при ООН посол Девід Прессман заявив, що Росія відрізняється своєю поведінкою не лише в зоні конфлікту в Україні, але і в Раді Безпеки ООН.

Про це він заявив під час засідання РБ ООН, відповідаючи на звинувачення постійного представника Росії Віталія Чуркіна, передає "Укрінформ".

"Тактика Росії полягає у прагненні підтримати терористів, які чинять хаос в Україні. Ця ж тактика має продовження тут, в Раді Безпеки ООН — відволікати увагу, нав'язувати вигадки і замовчувати факти", - підкреслив американський дипломат.

На додаток до цього представник США навів низку викривальних фактів з приводу заяви російської сторони про нібито виконання нею Мінських угод.

Він також розкритикував звинувачення Чуркіна на адресу України про нарощування військового потенціалу для мілітаризації ситуації на Донбасі.

Крім того, нові "мирні пропозиції" Путіна представник США назвав непотрібними, оскільки ще у вересні в Мінську були обговорені та затверджені конкретні кроки з врегулювання конфлікту.

Зараз ви читаєте новину «США розкритикували Росію за негідну поведінку на засіданнях ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути