субота, 22 березня 2008 15:28

Співак Ілля Лагутенко таємно одружився на моделі (ФОТО)

 
Соліст популярної групи "Мумій Троль" Ілля Лагутенко останнім часом постійно з"являвся на публіці в товаристві моделі Анни Жукової.

Ось і на недавню прем"єру фільму "День радіо", до якого Ілля доклав руку, - записав саунд-трек і знявся в епізодичній ролі, - вони теж прийшли разом. Тільки тепер на безіменному пальці правої руки у Анни блищало "характерне" колечко. Та й Ілля обзавівся такою ж прикрасою.

- Я, як жінка, відразу помітила, що і у Іллі, і у Анни обручки, привітала їх, - розповідає медіаменеджер музиканта Марина Залогіна. - Ілля сказав: "Спасибі". Значить, одружилися вони. Тільки таємно - під час канікул.

Виявилось, узами шлюбу музикант і його подруга зв"язали себе ще в січні. Поїхали відпочити до Південної Африки, де Анна працювала довгий час. А заразом і одружилися.

До речі, саме з ПАР Анна в 2006 році прилетіла до Пітера, щоб знятися разом з "мумій тролем" для одного з журналів. Так і почався роман музиканта і моделі.

Весільні урочистості, як ми дізналися, наречені не влаштовувати. Запросили лише найближчих друзів з ПАР.

Зараз молодята живуть в квартирі Іллі в Москві, але незабаром збираються переїхати в заміський будинок. З чуток, Анна вже чекає дитину, але пара поки цього не підтверджує.

У Іллі, до речі, вже є достатньо дорослий син від першого шлюбу, 18-річний Ігор. Він живе в Лондоні зі своєю мамою ОленоюТройновською, повідомляє "КП в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Співак Ілля Лагутенко таємно одружився на моделі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути