середа, 22 листопада 2006 18:44

Співачка Марія Бурмака зникла безвісти в Єгипті

 

Відома українська співачка Марія Бурмака зникла у Єгипті, де вона перебувала на гастролях. Про це повідомив керівник прес-служби Бурмаки Володимир Горбань. Співачка мала вилетіти з Хургади о 14 годині у середу, 22 листопада, але так і не з"явилася на реєстрацію рейсу.

За словами Горбаня, Бурмака перебувала у Єгипті на запрошення хазяїна одного з готелів російського походження. У Шарм Аль Шейху у неї був один концерт і два у  Хургаді , звідки вона мала повернутися до Києва.

- Зранку (у середу) за Марійкою приїхала машина. Вона сказала, що поїде погуляти, подивитися місцевість, - розповів Горбань.

На запитання, з ким саме поїхала Бурмака, прес-секретар відповів, що це, можливо, був хазяїн готелю або якісь місцеві знайомі.

Після того, як співачка не прибула вчасно до аеропорту, її група та адміністратор Віталій Пастух намагалися вийти з нею на зв"язок, але безрезультатно, а потім відлетіли до Києва без Бурмаки.

Прес-секретар також повідомив, що друзі співачки звернулися до співробітників української міліції, але там їм відповіли, що можуть оголосити Бурмаку у розшук лише через 3 доби після її зникнення.

За словами Горбаня, до них звертався також міністр молоді та спорту Юрій Павленко і пропонував свою допомогу у розшуках.

Водночас він повідомив, що друзі співачки поки розшукують її "за своїми каналами".

- Поки чекаємо завтрашнього ранку і сподіваємось, що Марія вийде на зв"язок, - сказав Горбань, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Марія Бурмака зникла безвісти в Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути