субота, 06 червня 2020 13:29

Повідомили дату наступного судового засідання щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова

  Повідомили коли відбудеться наступне судове засідання щодо вбивства Кирила Тлявова. Фото: umoloda.kiev.ua
Повідомили коли відбудеться наступне судове засідання щодо вбивства Кирила Тлявова. Фото: umoloda.kiev.ua

Повідомили дату наступного судового засідання щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова.

Його призначили на 18 та 19 червня 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіра Муратова лупцювала директора фестивалю сумочкою по обличчю

"З кінця грудня 2019 року справа слухається в суді. Обвинувачений у вбивстві з необережності поліцейський перебуває під вартою без визначення розміру застави, строк її дії востаннє продовжено ухвалою Переяслав-Хмельницького суду від 23 квітня 2020 року на 60 діб. Ще двоє — інспектор та цивільна особа, які обвинувачуються в хуліганстві та незаконному поводженні зі зброєю, 25 лютого 2020 року були звільнені з-під варти з покладенням на них обов'язків. Неповнолітній переданий під нагляд матері", йдеться у повідомленні.

Під час судових засідань 25, 26 та 29 травня 2020 року вдалося дослідити протоколи огляду місцевості, протоколи обшуку, фототаблиці та відеозаписи, процесуальні документи.

"Наступне судове засідання призначено на 18 та ‪19 червня 2020 року. В їх ході заплановано, зокрема, дослідити протоколи слідчих експериментів. Також прокурором підготовлено клопотання про продовження строку тримання під вартою поліцейському та продовження дії обов'язків, покладених судом на інших обвинувачених. Встановлення справедливості щодо маленького Кирила - справа честі для всієї системи кримінальної юстиції", зазначається в повідомленні.

31 травня торік у Переяславі на Київщині був смертельно поранений пострілом у голову 5-річний Кирило Тлявов. За три доби хлопчик помер у столичній лікарні. Отримав кулю, коли зі старшим братом грався біля свого двору. Смертельний постріл здійснив уже колишній працівник патрульної поліції Іван Приходько, за версією слідства. Того дня з колегою Володимиром Петровцем, його неповнолітнім сином і товаришем Дмитром Кривошеєм у неробочий час стріляли по бляшанках на подвір'ї. Справу розслідували як умисне вбивство. Потім перекваліфікували на вбивство з необережності та хуліганство.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили дату наступного судового засідання щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути