четвер, 06 вересня 2007 12:55

Що вимагають на гастролях російські зірки

Газета "Комсомольська правда" опублікувала райдери (список вимог на гастролях) деяких популярних зірок російської естради.

Валерія в першу чергу турбується про свою безпеку. На кожному її сольнику глядачі повинні пройти через спеціальні металеві рамки. А саму співачку в турі повинні супроводжувати як мінімум двоє висококласних охоронців. Зустрічати її слід на "Мерседесі" або сьомій моделі "БМВ" не старше за три роки.

Вранці Валерії повинні подати сніданок з гречки, що настоялась на воді, і чай з лимоном, вдень - легкий обід, а від вечері співачка дотримується строгої дієти. Зате води повинно бути не менше 10 літрів - без газу. У номері "люкс" також повинен бути кавун або диня. А поряд - сучасний спортзал.

Філіп Кіркоров - один з найвимогливіших гастролерів. До трапа літака повинні бути подані: лімузин (для Кіркорова), дві машини для охорони і персоналу, автобус класу "Мерседес" для колективу співака, а також машини ДАІ для супроводу. Готель повинен бути найпрестижнішим в місті, апартаменти - тільки президентського класу. Щоб не було проблем з харчуванням, разом з Кіркоровим гастролює і його особистий кухар. Йому в готелі повинні надати кухню і улюблені продукти артиста: сири твердих сортів, морепродукти, куряче філе, добірну яловичину, свіжі овочі, фрукти, корейську моркву, хліб (чорний, сирний), соки.

Алла Пугачова, як відомо, не любить літати на літаках, тому подорожує по Росії в своєму спецвагончику зі всіма зручностями, включаючи ванну. Зазвичай в гримерці зірки на столі повинні стояти зелений чай, кава без кофеїну, вершки, три літри мінералки без газу і бутерброди з сирокопченою ковбасою, бужениною, сиром, червоною рибою і чорний хліб.

Популярний пародист Максим Галкін під час гастролей може обійтися і без лімузина, зійде пристойний "Мерседес". До нього на додачу охорона, апартаменти не нижче за клас "люкс", де є електричний чайник, чорний, і зелений чай. У гримерці гумориста, окрім соків і бутербродів, повинні бути рівно чотири рушники з натуральної бавовни. У особливих умовах значиться, щоб завжди напоготів був кращий фітнес-клуб міста, а також сауна і басейн.

ВІА Гра не вимагає лімузин до трапа літака, обмежуючись новим комфортабельним автобусом класу "люкс". Живуть красуні тільки в п"ятизіркових готелях. У райдері суворо прописане правило: за столом Альбіни і Меседи, які залишилися удвох після того, як гурт залишила Віра Брежнєва, не повинні сидіти сторонні особи, зокрема спонсори і замовники концерту.

Райдер Лоліти на подив скромний. Все те ж, що і у колег по цеху: престижний готель, охорона, бутерброди, соки, води. Найцікавіша витримка з її райдера - присутність при зустрічі в аеропорту "Оки" з мигалками. Як зізнається сама Лоліта, дану умову вона придумала лише для того, щоб перевірити, чи читають організатори її райдер. Яким же був подив співачки, коли, приїхавши до Йошкар-Оли, вона побачила: біля трапа літака дійсно стоїть новенька "Ока" з мигалками.

Зараз ви читаєте новину «Що вимагають на гастролях російські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути