четвер, 05 серпня 2021 16:16

Що робити, якщо запис про Covid-вакцинацію не внесли в систему

Що робити, якщо запис про Covid-вакцинацію не внесли в систему
Також можна попросити оцифрувати запис у центрі вакцинації. Фото: pixabay.com

У разі, якщо в електронній системі охорони здоров'я немає запису про Covid-вакцинацію, щепленому потрібно звернутися до сімейного лікаря.

Також можна попросити оцифрувати запис про щеплення в тому вакцинальному центрі, де робили щеплення, заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін в ефірі "Українського радіо".

"Якщо помітили, що вашого запису немає в електронній системі, єдина людина, яка може скорегувати запис – ваш сімейний лікар", – сказав він.

Якщо ж ситуацію не розв'язують, необхідно звернутися на гарячу лінію національного кол-центру МОЗ із питань коронавірусу: 0 (800) 60 20 19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скільки разів вакцинація знижує ризик Covid-зараження

Україна найближчим часом буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих громадян. Планують запровадити Covid-перепустки для відвідування громадських місць. Вакциновані матимуть додаткові переваги або спрощений доступ до певних послуг і сервісів. Планують запровадити також схему QR-кодів для вакцинованих від коронавірусу, тих, хто перехворів чи має негативний тест на коронавірус.

За останню добу в Україні виявили 1052 нових хворих на коронавірус. Найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстрували в Києві. Загалом від початку епідемії в країні Covid-19 підхопили 2 256 397 осіб. Померли 53 049 пацієнтів, із них 25 – за останню добу. Одужали 2 188 815 осіб, за останню добу – 542.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, якщо запис про Covid-вакцинацію не внесли в систему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути