субота, 19 травня 2007 13:15

Снаряди в Новобогдановці могли вибухнути через спеку - комісія

Причиною вчорашнього вибуху під Новобогданівкою в Запорізькій області, в результаті якого загинули двоє піротехніків Міністерства з надзвичайних ситуацій, могла бути спека.

Як повідомив начальник прес-служби МНС України Ігор Кроль, така на сьогоднішній день одна з основних версій події на території знищення снарядів зі складів 275-ої бази зберігання артилерійських боєприпасів під Новобогданівкою.

"На сьогоднішній спецкомісією МНС на чолі з першим заступником міністра Володимиром Антонцем розглядається декілька версій події. Одна з основних - вплив високої температури повітря", - повідомив Кроль.

Він також заявив, що в результаті вибуху постраждали не 4, як повідомлялося раніше, а 3 людей, двоє з яких загинули, а один потрапив до лікарні.

"Безпосередньо після НП для проходження медогляду були направлені співробітники МНС, які перебували в момент вибуху поряд із місцем події, що, очевидно, й стало причиною появи інформації про більше число постраждалих", - пояснив Кроль.

18 травня близько 17.00 під Новобогданівкою (Мелітопольський район, Запорізька обл.) на території знищення снарядів із 275-ої бази зберігання артбоєпріпасів при закладенні чергової партії снарядів для планового знищення методом підриву стався несанкціонований вибух, у результаті якого загинули 2 людей, - військовослужбовці внутрішньої служби (1980 р.н. і 1984 р.н.), пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Снаряди в Новобогдановці могли вибухнути через спеку - комісія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути