субота, 12 вересня 2009 13:30

Смертник підірвав себе в чеченській гімназії: кількість жертв не відома

Смертник підірвав себе в чеченській гімназії: кількість жертв не відома

У Ленінському районі Грозного в гімназії номер 1 сьогодні пролунав вибух. За попередніми даними, загинули двоє охоронців. Є поранені серед дітей. Про це повідомили сьогодні ИТАР-ТАСС джерела в правоохоронних органах Чечні. Вибух пролунав близько 07:00 за київським часом.

В даний час всі діти з гімназії евакуйовані. На місці події працюють оперативно-слідча група, співробітники ФСБ і МВС.

Потужність вибухового пристрою, за попередньою версією, склала до 500 грамів в тротиловому еквіваленті.

За даними "Інтерфаксу", вибуховий пристрій привів в дію терорист-смертник. Це агентство повідомляє про трьох поранених міліціонерах. ИТАР-ТАСС же повідомляє, що вибух здійснила терористка.

Проте, за даними "Інтерфаксу", вибух здійснив саме чоловік. "В суботу вранці на перехресті вулиць Миру і Стахановців поблизу стадіону імені Білімханова співробітники міліції помітили молодого чоловіка підозрілої поведінки. При спробі затримання він здійснив підрив", - відзначили в МВС. За словами співбесідника агентства, тіло злочинця повністю знищене вибухом, "за попередніми даними, залишилася голова".

Між тим у РИА "Новости" інші відомості про жертви. За його даними, три міліціонери загинули в результаті вибуху в Ленінському районі Грозного, що пролунав в суботу вранці, повідомив представник республіканського МВС.

"О восьмій ранку на вулиці Миру в центрі Грозного пролунав вибух. За попередніми даними, загинули три міліціонери. Інших даних щодо жертв і постраждалих поки не надходило", - сказав співбесідник агентства.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Смертник підірвав себе в чеченській гімназії: кількість жертв не відома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути