Ексклюзиви
середа, 13 травня 2009 14:46

Слідча комісія встановила, що Черновецький ухиляється від медогляду

Слідча комісія встановила, що Черновецький ухиляється від медогляду

Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування діяльності влади Києва, народний депутат від НУ-НС Кирило Куликов звернувся до міністра охорони здоров"я Василя Князевича з проханням організувати та провести щорічний медичний огляд мера Києва Леоніда Черновецького та його заступників.

Про це заявили у прес-службі Куликова.

За словами депутата, ТСК в результаті перевірки встановила, що ні Черновецький, ні його перші заступники, ні заступник та керівники структурних підрозділів КМДА не пройшли щорічних медичних оглядів відповідно до вимог спільного наказу МОЗ України, Головдержслужби та ДУС від 18 лютого 2003 р. N 75/24/1 "Про проведення щорічного профілактичного медичного огляду державних службовців"..

"Крім того, за результатами опрацювання доручень ТСК Міністерством охорони здоров"я, Держуправлінням справами та Головуправлінням охорони здоров"я та медичного забезпечення КМДА, не підтвердилася інформація щодо проходження вказаними посадовими особами КМДА щорічних медичних оглядів", - стверджує Куликов.

Враховуючи зазначене, та керуючись законом про тимчасові слідчі комісії, Куликов просить главу МОЗ провести щорічний медичний огляд посадовців КМДА згідно з вимогами чинного законодавства з метою визначення стану здоров"я державних службовців та проведення профілактичних і лікувальних заходів.

Як повідомлялося, фракція БЮТ в Київраді вимагає особистого звіту мера Києва Леоніда Черновецького на сесії ради 21 травня цього року про свою роботу та діяльність Київської міської державної адміністрації.

Блок також просить забезпечити трансляцію комунальною телекомпанією Київ засідання Верховної Ради 15 травня, на якому тимчасова слідча комісія парламенту з розслідування порушень Конституції та законів посадовими особами Київради і Київміськадміністрації планує оприлюднити попередній звіт про свою роботу.

За матеріалами УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Слідча комісія встановила, що Черновецький ухиляється від медогляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути