вівторок, 18 червня 2013 19:55

Скульптор Олександр Бойко продає бюст Януковича за 9999 грн

17 червня на одному із всеукраїнських сайтів з'явилося оголошення: "Бюст действующего президента Украины Виктора Федоровича Януковича. Авторская работа - скульптора Александра Бойко. Бюст президента выполнен в единственном экземпляре, второго такого нет, и не будет. Эта скульптура может стать украшением кабинета, дома или офиса. Это - отличный и статусный подарок, который оценят".

 

Висота бюста - 84 см, ширина - 44 см. Вага виробу 60 кг.

"Скульпторством займаюся давно. Три роки тому друзі порадили зробити копію Віктора Януковича. Казали: "Обличчя президента кожен впізнає. Заодно подивимось чи вдасться тобі точно відтворити його копію". Відколи зробив всі хвалять", - розповыв Олександр Бойко.

Бойко працював над роботою 4 місяці.

"Три роки бюст простояв в мене в майстерні. Це була перша моя така велика робота. Бюст президента — це найкращий і дорогоцінний подарунок, навіть для самого Януковича. Робота авторська, унікальна. Виготовлена із натуральних чистих матеріалів — гіпсу на арматурному каркасі", - зазначив автор.

Вартість виробу 9 999 грн.

 

"Ціну встановив мій друг Олег Алішук, він розмістив оголошення, і є моїм довіреним обличчям. Це мінімальна ціна за таку роботу. Торгуватися не варто, не уступлю ні копійки, бо дуже багато часу та сил їй присвятив. Скульптура, як будь-який витвір мистецтва, буде дорожчати щороку Сума залежить від того, на скільки глибоким буде слід, який Віктора Янукович залишить в історії. Думаю, збільшуватиметься мінімум на 10 000 гривень. Тому насьогодні це вигідне капіталовкладення", - додав Бойко.

Якщо не сподобалася дана робота автор створить нову відповідно до вимог клієнта.

Зараз ви читаєте новину «Скульптор Олександр Бойко продає бюст Януковича за 9999 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути