вівторок, 29 липня 2008 18:12

Сестри-садистки жорстокими тортурами закатували 12-річну дочку

У Австралії дві сестри піддавали свою прийомну дочку витонченим тортурам. Як вони потім пояснювали - з метою загартувати її характер. У результаті 12-річна дівчинка, позбавлена їжі, води і медичної допомоги, болісно вмирала від виснаження і зараження крові на очах інших дітей.

Процес щодо цього страшного злочину почався у Верховному суді австралійського штату Північна територія. На першому засіданні, що відбувається у місті Дарвін, виступив державний обвинувачувач.

Як випливає з матеріалів судових слухань, перед смертю дівчинка збожеволіла від страждань і навіть не мала сил пересуватися.

Державний обвинувач Річард Коутс повідомив, що лікарі Королівської лікарні Дарвіна видалили з нижньої кінцівки вже мертвої дівчинки 1,5 літра гною. Болісне запалення стало наслідком інфекції, що вразила ліве стегно дитини.

Звинувачення у ненавмисному вбивстві висунуті двом сестрам - 43-річній Тоні Мелвіль і 42-річній Деніс Рейнольдс.

Нещастя дівчинки почалися після того, як вона повернулася зі шкільного уроку фізкультури накульгуючи. Три тижні опісля, 12 липня 2007 року, дівчинка померла від зараження крові та остеїту (остеомієліту).

Діти подекуди переносять остеомієліт, і це захворювання в наші дні порівняно легко діагнозується і лікується. Тому вчасно надана медична допомога могла б призвести до повного одужання, додав Коутс на першому судовому засіданні Верховного суду штату Північна територія в Дарвіні.

За словами прокурора, навіть в останній день життя дівчинки її все ще можна було врятувати, якби поряд були лікарі.

За версією звинувачення, до трагедії призвела впертість пані Рейнольдс, яка вважала, що дівчинка повинна стійко переносити страждання в цілях виховання характеру. Жінка наполягала на тому, щоб дівчинка продовжила тренування, оскільки це нібито допоможе їй встати на ноги.

Коли ж хвора відмовилася йти на заняття, Рейнольдс почала бити дівчинку по хворій нозі палицею. У результаті потерпіла втратила здатність самостійно ходити. Вона пробувала вставати на ноги, але всякий раз падала на землю.

Опинившись в абсолютно безпорадному стані і втративши можливість самостійно дістатися туалету, дівчинка почала ходити під себе. Тоді сестри-садистки примушували хвору приймати душ, при цьому дівчинка мала самостійно діставатися ванної кімнати, використовуючи стіни як опору.

За кілька годин до трагічної розв"язки жінки покарали дитину, яка псувала білизну. Вони витягнули безпорадну падчерку на задній двір, а іншим дітям садисти заборонили приносити хворій їжу й воду.

Діти, які гралися у дворі, бачили, що хвора перебуває в напівнепритомному стані. Дівчинка марила про фей, відьом і лімузин, який приїхав за нею. Після фрази "я бачу світло" нещасна перестала дихати.

Жах ситуації полягав і в тому, що за день до смерті дитини до будинку її опікунок приходили соціальні працівники. А за лічені години лікарі Королівської лікарні Дарвіна констатували смерть дівчинки, тіло якої лежало на підлозі кухні просторого особняка з трьома спальнями, де можна розмістити 17 людей.

На закінчення своєї промови Коутс припустив, що сестри Мелвіль і Рейнольдс можуть здатися присяжним дбайливими опікунами, проте садистський характер їхніх дій абсолютно суперечить цьому припущенню, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Сестри-садистки жорстокими тортурами закатували 12-річну дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути