пʼятниця, 16 травня 2008 10:20

Сербські партії домовилися про формування коаліції

Сербські партії патріотичного толку досягли принципової згоди про формування правлячої коаліції і нового уряду за підсумками дострокових виборів, що пройшли тут 11 травня.

На зустрічі лідерів Демократичної партії Сербії Воїслава Коштуніци, Сербської радикальної партії Томіслава Ніколіча, Соціалістичній партії Сербії Івіци Дачіча підписана угода, що перераховує п"ять основних пріоритетів нового кабінету, який буде сформований без участі демократів президента Бориса Тадіча. Це боротьба за Косово і Метохію у складі Сербії, збереження повноважень боснійської Сербської Республіки, обумовлених Дейтонською мирною угодою, швидке економічне зростання Сербії та її регіонів, дотримання принципів соціальної справедливості, боротьба з криміналом і корупцією, продовження процесу євроінтеграції територіальне цілісної Сербії, з Косово і Метохією в її складі, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Сербські партії домовилися про формування коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути