вівторок, 24 лютого 2015 13:22

Савченко пішла ва-банк і поставила Путіну мат - сестра льотчиці

Савченко пішла ва-банк і поставила Путіну мат - сестра льотчиці
Надія Савченко. Фото: kp.ua

Українська льотчиця, нардеп від партії "Батьківщина" Надія Савченко пішла ва-банк і голодуватиме до останнього, доки їй не змінять запобіжний захід.

Про це повідомила її сестра Віра Савченко перед початком акції на підтримку Надії перед будівлею посольства Російської Федерації в Києві.

"Їй остогидло сидіти там і чекати п'ять років, коли Путін її помилує, тому вона пішла ва-банк і поставила Путіну мат. І є шанс виграти цю партію, змінивши міру запобіжного заходу", - сказала сестра льотчиці.

На її переконання, зробити це цілком можливо. Зокрема, Надія погодилась би з тим, якби їй змінили міру запобіжного заходу на домашній арешт, надали приміщення у Москві, у якому вона могла б перебувати, доки російський суд розглядатиме її справу.

Віра Савченко розповіла про те, що для того, аби Надія не померла під час перебування в СІЗО, її стали підгодовувати - прибиральниці давали невеличкі шматочки шоколаду, або приносили солодку каву.

"І цим вони допомагали їй не померти. Надя це зрозуміла, і для того, щоб вести свою війну ефективніше за волю і за Україну, вона цю контрабанду демонстративно стала викидати", - каже Віра.

Зараз ви читаєте новину «Савченко пішла ва-банк і поставила Путіну мат - сестра льотчиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути