вівторок, 10 лютого 2009 09:03

Найтовстіший араб схуднув на 235 кілограмів

Найтовстіший араб схуднув на 235 кілограмів
Два роки тому Насер важив 395 кілограмів, практично не пересувався, мав величезну кількість проблем зі здоров"ям. Тоді він стояв перед дилемою - продовжувати такий спосіб життя і незабаром загинути або всерйоз зайнятися своїм здоров"ям і схуднути. Насер вибрав друге. Йому знадобився майже цілий рік суворої дієти, щоб скинути 141 кілограм.

Тільки після цього лікарі успішно провели хірургічну операцію по зменшенню об"єму шлунка пацієнта. Після цього він продовжував сидіти на дієті, хоча, за його словами, іншого виходу просто не було, оскільки він уже не міг з"їдати таку кількість їжі, як раніше, передає ІТАР ТАСС.

27-річний Насер за два роки позбувся 235 кілограмів

Зараз Насер виглядає "стрункою" молодою людиною, вага якого становить "всього лише" 160 кілограмів. Тепер еміратець прагне стати і "підтягнутим", оскільки через місяць лікарі проведуть йому пластичну операцію з видалення "зайвої шкіри". Після завершення повного курсу лікування Насер має намір підшукати собі роботу і одружитися.
Зараз ви читаєте новину «Найтовстіший араб схуднув на 235 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути