середа, 06 травня 2020 17:22

"Сама останнє віддасть нужденному" - сім'ї військового капелана Лариси Когут потрібна допомога

Сім'я військового капелана 50-річної Лариси Когут із Черкас перебуває в скрутному становищі. На дорого вартісне лікування її батька потрібні чималі кошти.

Про це повідомила в Facebook Тетяна Волочай з благодійного фонду "Час надії".

Автор: Лора Когут/Facebook
  Більше 10 років Лариса Когут керує благодійним фондом
Більше 10 років Лариса Когут керує благодійним фондом

"Вчора випадково зустріла Ларису. Засмучена, бліда зі слізьми на очах. Не знаю, як так сталося, що в неї забрали посвідчення учасника війни. Вже ввечері від її сина дізналася, що тато Лариси переніс два інсульти, паралізований, має складну форму онкозахворювання. Потребує проходження курс дорого вартісних крапельниць. Також, проблеми зі здоров'ям має і її менший син. Всю складність в родині я не можу оприлюднити. Про це Лариса ніколи нікому не говорила. Пост я опублікувала без її згоди. Знаю Ларису не один рік. Вона не лише військовий капелан, а й засновник благодійного фонду "Час Надії". З 2014 року організація активно включилася в збір допомоги для ЗСУ. Жодної підтримки від держави благодійний фонд не отримував. Лариса згодом почала вести капеланську, психологічну роботу серед вояків ЗСУ. Організувала для вдів та дружин загиблих жіночий клуб "Птаха". Вона наскільки скромна, сама останнє віддасть нужденному. Але зараз настав час підтримати її. Нехай Господь благословить кожного та воздасть в сто крат", - розповідає Gazeta.ua Тетяна Волочай.

Понад 10 років Лариса Когут керує благодійним фондом "Час надії", який допомагає дитбудинкам та інтернатам Черкащини. З 2014-го возять допомогу на Донбас. Має орден "Бойовий волонтер України".

Автор: Лора Когут/Facebook
  Більше 10 років Лариса Когут керує благодійним фондом
Більше 10 років Лариса Когут керує благодійним фондом

"Настав наш час показати, як ми вдячні жінці, яка зробила для України і її захисників більше, ніж всі політики разом узяті. Все в неї має бути добре. І буде!", - наголосила в коментарях під постом користувач Поліна Косминіна.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7573 6707 8880 ( Когут Лариса Олексіївна).

Зараз ви читаєте новину «"Сама останнє віддасть нужденному" - сім'ї військового капелана Лариси Когут потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути