неділя, 22 вересня 2019 15:40

Чого чекати від погоди на завтра

Чого чекати від погоди на завтра
Погода на 23 вересня: в Україні похолодає Фото: zaxid.net

На початку наступного тижня в Україні варто очікувати нічних заморозків. 23 вересня в Україні прогнозується мінлива хмарність.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"Без опадів, лише вночі на Чернігівщині, Сумщині, Полтавщині та східних областях невеликий дощ", - повідомили синоптики.

Вітер очікується переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, в Карпатах 1-3° тепла, вдень 11-16°, на Закарпатті, Прикарпатті та в південній частині 19-24°.

Щодо Києва, то 23 вересня тут також очікується мінлива хмарність, але без опадів. Температура вночі 6-8° тепла, а вдень 13-15°. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У середу вдень, за прогнозом, у західних областях місцями може пройти невеликий дощ. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг, дощі та "бабине літо": чого чекати від погоди

У північних та східних областях 24 вересня прогнозуються вночі заморозки у повітрі 0-3°, вдень 9-14° тепла, 25 вересня вночі 1-6° тепла, на ґрунті (на півночі Лівобережжя та Луганщині у повітрі) заморозки 0-5°, вдень 12-17° тепла.

На решті території вночі 4-9° тепла (24 вересня на Полтавщині й Черкащині заморозки на ґрунті 0-4°), вдень 14-19° тепла, у південній частині та подекуди в західних областях очікується 20-22°.

У Києві пройшов Міжнародний кліматичний марш. Близько тисячі осіб хочуть привернути увагу до екологічної ситуації в світі.

Учасники розпочали ходу о 12:00 з Михайлівської площі до Офісу президента України.

Вимагали скоротити викиди в атмосферу вуглекислого газу та пластику. Та щоб Україна до 2050-го перейшла на відновлювальні джерела енергії.

Зараз ви читаєте новину «Чого чекати від погоди на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути