вівторок, 17 листопада 2015 15:26

Росія нанесла авіаудар по "столиці" "ІДІЛ"

Росія нанесла авіаудар по "столиці" "ІДІЛ"
Автор: www.presstv.ir У вівторок сили РФ нанесли авіаудар по місті Ракка, яке вважається "серцем" Ісламської держави, заявило високопоставлене французьке джерело Reuters.

У вівторок сили РФ нанесли авіаудар по місті Ракка, яке вважається "серцем" "Ісламської держави", заявило високопоставлене французьке джерело Reuters.

"Росіяни завдали потужних ударів по місту. Це підтверджує, що вони теж стають свідомими щодо загрози "Ісламської держави"", сказало джерело з уряду Франції.

Згодом росіяни проінформували Вашингтон про збільшення авіаударів на Ракку. Вони використовували морські крилаті ракети і бомбардувальники дальнього радіусу дії. Водночас американське джерело підкреслило, що під час атак не було координації між РФ та іншими країнами, які також наносять авіаудари по "ІДІЛ", передає The Guardian.

Російські військові збільшили свою активність в регіоні після підтвердження ФСБ, що катастрофа російського авіалайнеру сталасz через бомбу. Володимир Путін також заявив про те, що Москва активізує свої повітряні удари на "ІДІЛ".

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, Франція відправить свій авіаносець із винищувачами для боротьби з "Ісламською державою".

Зараз ви читаєте новину «Росія нанесла авіаудар по "столиці" "ІДІЛ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути