середа, 17 жовтня 2007 09:20

Родич віце-спікера Держдуми створив банду

 Родич віце-спікера Державної думи Любові Сліски створив банду з 25 осіб, вважають слідчі. Жертвою злочинців, з яких 12 осіб вже знаходяться під вартою, стала і сама Сліска.

Тесть племінника Любові Сліски Денис Тимошин стояв на чолі цілої організованої злочинної групи, до складу якої входили і співробітники міліції, пише газета "Твой день". За попередніми даними, з 25 підозрюваних вже затримано 12 осіб, ще 13 знаходяться в розшуку.

Вийти на слід банди вдалося після пограбування квартири саратовського природоохоронного міжрайонного прокурора Олександра Агібалова, пише видання. З будинку прокурора злочинці винесли гроші, коштовності і документи, що зберігалися у  домашньому сейфі. Про суму збитку і потерпілий, і міліціонери умовчують.

Зараз у слідства практично не залишилося сумнівів у причетності підозрюваних до крадіжки з будинку брата Сліски і швидше за все, вони ж "обчистили" і московську квартиру самої Сліски.

Втім, сама віце-спікер Державної думи не вірить вітчизняним правоохоронним органам. "Це чергова міліційна байка, - категорично заявляє Сліска про успіхи слідства. - Я навіть не сподіваюся, що злочин розкриють і мені повернуть вкрадене".

На відміну від прокурора Олександра Агібалова, реєстратор Сергій Тимошин із самого початку не приховував суму збитків, оцінивши їх в 100 тисяч рублів. Понад усе брат Сліски переживав втрату улюбленої колекції мисливських рушниць.

Проте саратовські ЗМІ припускають, що сума збитку була істотно занижена, а серед вкраденого у Тимошина значиться ще й дорога колекція старовинних монет.

Значно більшого збитку злодії завдали віце-спікерові Державної думи. У результаті розкрадання з  московської квартири Сліски вона позбулася грошей і майна на півмільйона доларів. Серед вкраденого були ювелірні вироби, ікони, колекційні монети і векселі на суму 4 мільйони рублів.

Зараз ви читаєте новину «Родич віце-спікера Держдуми створив банду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути