середа, 29 березня 2017 18:22

Родина 5-річного хлопчика, який врятував із вогню діда, не може виплатити борг за будинок

Родина 5-річного хлопчика, який врятував із вогню діда, не може виплатити борг за будинок
5-річний Тарас врятував із вогню діда. Фото: procherk.info

5-річний Тарас Мірясєв врятував свого діда із палаючого будинку. Розбудив його і вивів на вулицю. Будинок згорів дотла. Родина досі винна 30 тис грн за будинок, який купили замість згорілого у селі Іркліїв Чорнобаївського району Черкащини.

Про це пише "Про все".

Пожежа сталася у січні. Спалахнула стелі, де була прокладена електромережа. Вдома був лише Тарас та його старенький дідусь. Батьки хлопчика поїхали у магазин. Їх не було 15-20 хвилин.

"Тарасик хотів поїхати з нами, але ми попросили його побути вдома. Дід тоді відпочивав у ліжку. Телефони теж з собою не взяли, бо ж їхали зовсім ненадовго", - пригадує мама Наталія Мірясєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вже витратили більше 200 тисяч. Шкіра не встигає наростали для пересадки" - мати обгорілого школяра просить про допомогу

Після поверненя побачили як із хати валив чорний дим, вогонь охопив стіни, дах впав.

"За півгодини від хати нічого не лишилось. Спасибі Богу, що Тарасик не злякався, не заховався кудись під стіл чи під ліжко, а зрозумів, що треба розбудити діда. Я дуже рада, що моя дитина така розумна і знала, що треба робити", - продовжує жінка.

Родині довелося витратити всі заощадження на новий будинок. Грішми, меблями та необхідними речами для нового житла допомагали небайдужі люди.

"У нас була маленька хатка. Але, якби ми почали її відновлювати, то це б обійшлося як мінімум у 200 тисяч гривень. Для нас це нереальні гроші. Тому вирішили придбати інший будинок. Допомогти грішми обіцяв брат. Але його поранили в АТО і він лишився інвалідом. Тепер сам потребує лікування. Тому надіятися нам більше нема на кого. І продавати нам також немає чого", - каже Наталія.

Родина просить допомогти розрахуватися із боргом за будинок, бо із заощаджень зовсім нічого не лишилося.

Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанк 4149 4378 6358 7026 (Мірясєва Наталія Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «Родина 5-річного хлопчика, який врятував із вогню діда, не може виплатити борг за будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути