Ексклюзиви
неділя, 26 березня 2017 14:46

"Вже витратили більше 200 тисяч. Шкіра не встигає наростали для пересадки" - мати обгорілого школяра просить про допомогу

Автор: фото надане Тетяною Деркач
  11-річний Олександр Деркач має 70% опіків шкіри
11-річний Олександр Деркач має 70% опіків шкіри

"Уже было 4 операции по пересадке кожи. Почти 3 месяца Саша провел в реанимации. Недавно перевели в обычную палату. Пересадку не могут сейчас делать. Кожу берут с одних и тех же мест. Она не успевает нарастать. Всего ожогов до 70%, так как повреждены и дыхательные пути", - розповідає 32-річна Тетяна Деркач з Кривого Рогу на Дніпропетровщині. За версією слідчих, її син 11-річний Олександр облив себе бензином і підпалив. Намагався повторити трюк українського блогера, який після займання скочив у ставок.

Зараз сім'я збирає кошти на наступні операції і реабілітацію, так як особистих збережень вже не залишилося.

Трагедія сталася торік 26 грудня. Хлопець був на канікулах. З двома друзями пішли до місцевого озера знімати екстремальне відео.

"Коли Саша прийшов додому, відразу зателефонував батькові. Сказав, що його підпалили. З роботи викликали міліцію і швидку", - додає Тетяна. Для сина шукали більше 20 донорів крові. Найбільше уражені шия, ноги, груди, живіт, сідниці. Здебільшого, пересадку шкіри роблять зі спини. Попереду ще кілька операцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасії Дубюк терміново потрібно встановити слуховий апарат

"Наступний етап - реабілітація. Нам сказали, що пластику потрібно буде робити обов'язково. Там, де шкіра згинається - шия, пахви. Реабілітація розтягнеться на рік-півтора. Ніхто про суму не говорить. Попереджають, що буде немаленька. За перші два місяці витратили близько 200 тис. гривень. Зараз йде трохи менше. Так як перевели з реанімації, в день йде близько 600 гривень на медикаменти. Це якщо немає ніяких операцій", - говорить матір хлопця.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 5363 5426 0025 8652 (Деркач Тетяна Андріївна).

Зараз ви читаєте новину «"Вже витратили більше 200 тисяч. Шкіра не встигає наростали для пересадки" - мати обгорілого школяра просить про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути