понеділок, 14 грудня 2009 15:54

Роберт Паттінсон хоче зіграти мутанта

 

Зірка вампірського серіалу "Сутінки" Роберт Паттінсон висловив бажання зіграти в одному з відгалужень від кінофраншизи "Люди Ікс", заснованій на коміксах компанії Marvel.

За словами Паттінсона, він був би не проти виконати роль молодого Магніто, якого в оригінальній трилогії грав Йен Маккеллен. Про це актор заявив в інтерв"ю ресурсу Coventry Telegraph.

Варто відзначити, що раніше кінокомпанія 20th Century Fox анонсувала, що у фільмі, присвяченому одному з головних антигероїв всесвіту "Люди Ікс", буде розказана історія 20-річного Еріка Леншера, мутанта, який уміє керувати металами.

Передбачається, що картина вийде не раніше 2013 року, оскільки кіностудія, що надихнулась успіхом першого офіційного відгалуження - фільму "Люди Ікс. Початок. Росомаха", має намір спочатку зняти фільм, присвячений іншому героєві - Дедпулу.

Серед можливих кандидатів на роль Магніто раніше називалися також Еван Макгрегор і Джеймс Макевой.

Нагадаємо, що інший актор саги "Сутінки" Тейлор Лотнер вже підписав контракт про участь в супергероїчному фільмі "Макс Стіл", в основі якого буде популярна лінія іграшок, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон хоче зіграти мутанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути