четвер, 22 травня 2008 17:11

Режисер Алан Бадоєв купив особняк в Туреччині (ФОТО)

Нове житло режисера розташоване на схилі гори біля моря.

Режисер нарешті знайшов декілька вільних днів в своєму напруженому робочому графіку і відразу після закінчення зйомок відеокліпа Жанни Фріске вирішив влаштувати новосілля - вселитися в свої нові апартаменти, що він придбав півроку тому в Туреччині.

Місце для свого нового будинку Алан обрав дуже живописне - в курортному містечку Фетхіє, що приліпилося до схилу гори. Бухта Фетхіє вважається одним з найкрасивіших місць на Землі. Блакитне море, безліч острівців, сині гори і яскраве сонце - справжній рай. На березі цієї бухти і поселився український режисер.

Свято новосілля вийшло сімейним - Алан з дружиною Жанною і дочкою Лолітой провели в новому житлі декілька незабутніх днів. Сім"ї дуже не вистачало сина Бориса, якого довелося залишити в Україні, адже кінець навчального року - "гаряча пора" для школярів. Режисер майже весь час проводив на пляжі, вочевидь, черпаючи з навколишньої пишності природи нові фарби і ідеї для своїх майбутніх відеоробіт. Проте, за словами режисера, його постійно турбували дзвінки клієнтів. Найбільш дивним став дзвінок з Астани, столиці Казахстану. Бадоєв не без підстав вважає, що тепер його творчість попрямує у бік Азії. А вже через пару днів після повернення до України його чекала нова робота - відеокліп Валерія Меладзе і переможниці "Фабрики зірок-7" Насті Пріходько, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Режисер Алан Бадоєв купив особняк в Туреччині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути