Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 13:24

Репортера вигнали з Білого дому за спробу отримати автограф Обами

Репортера вигнали з Білого дому за спробу отримати автограф Обами
Після того, як Барак Обама підписав законопроект про медстрахування дітей, журналіст несподівано перестрибнув загорожу, встановлену в Східному залі Білого дому, і попрямував прямо до президента - за автографом.

Спочатку охорона затримала невідомого представника ЗМІ, проте згодом "фаната Обами" бачили в залі для брифінгів, де прес-служба Білого дому, ймовірно, з"ясовувала особисті дані завзятого журналіста.

Ім"я репортера не відоме, як і назва ЗМІ, від якго він був акредитований на церемонію підписання законопроекту. Ймовірно, журналіст не був постійно акредитований в Білому домі, оскільки Секретна служба вивчала водійські права журналіста, а не його перепустку.

Нагадаємо, що напередодні президент США Барак Обама підписав законопроект про медичне страхування дітей з сімей з низьким рівнем доходів, який двічі торпедував його попередник - Джордж Буш. Документом передбачається виділення додаткові в найближчі чотири з половиною роки 32,8 млрд доларів на дану програму, що дозволить збільшити число охоплених дітей з 7 млн до 11 млн., повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Репортера вигнали з Білого дому за спробу отримати автограф Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути