четвер, 25 жовтня 2007 08:29

Рейтинг найкращих чоловіків року (ФОТО)

 
 

Удруге чоловічий журнал AskMen.com склав свій список найкращих представників чоловічої статі  2007 року під назвою Top 49 Men 2007. Його склад визначили читачі, яких попросили відповісти на запитання, хто з відомих осіб гідний бути втіленням чоловічого начала.

Головний редактор видання Джеймс Бессіл говорить: "Щорічний список Top 49 Men дає змогу зазирнути в колективний розум наших читачів і дає їм голос, щоб заявити про того, хто їм не байдужий".

Цього року най-най з усіх чоловіків виявився футболіст Девід Бекхем, який обійшов актора Метта Деймона і рэппера Тімбаленда, що посіли друге й третє місця відповідно. До п"ятірки також потрапили тенісист Роже Федерер і співак Джастін Тімберлейк.

Першу десятку в рейтингу сформували відомі чоловіки із світу кіно, спорту і бізнесу: виконавець ролі Джеймса Бонда Деніел Крейґ (6), глава Apple Стів Джобс (7),  Джордж Клуні, що посів торік перше місце в списку (8), гонщик "Формули-1" Льюс Гемілтон (9) і молодий голлівудський актор Крістіан Бейл (10).

Далі з відомих нам персонажів в списку можна згадати коханого Анджеліни Джолі - Бреда Пітта, що не потрапив до першої десятки і зайняв 11 місце, його колегу актора Дензела Вашинґтона (14), автора знаменитих "Симпсонов" Метта Ґронінга (17) і британського коміка Сашу Барона Коена (18), що зіграв казахського журналіста Бората Сагдієва.

Глава імперії Virgin бізнесмен Річард Бренсон розмістився на 21-м місці, на рядок випередивши актора Леонардо Ді Капріо (22). Молодого британського принца Гаррі читачі AskMen поставили на 23-ту позицію, а відомий гольфист Тайґер Вудс зайняв 26-те місце.

Кені Вест, що виграв недавно парі у свого колеги репера 50 Cent, виявився посіяним під 28-м номером, а  нова зірка Голлівуду Шіа Лабеф, який зіграв в "Трансформерах", завершив третю десятку (30).

На 36-му і 37-му місцях зустрічаємо двох немолодих ділків бізнесу: мексиканського медіа-магната Карлоса Сліма, якого називають найбагатшою людиною в світі, і мільярдера Стівена Шварцмана, главу Blackstone Group, найбільшої приватної компанії в світі.

Річард Гаммонд на прізвисько "Хом"як", ведучий автопередачі TopGear, посів 39-те місце, чоловік "Відчайдушної домогосподарки" Єви Лонгорії баскетболіст Тоні Паркер – на 42-му, а закриває список на останньому 49-м місці Жерар Батлер - цар Леонід із "300 спартанців", передає Factnews.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найкращих чоловіків року (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути